Bemutató – The Mighty Quest for Epic Loot

A Mighty Quest for Epic Loot eredetileg egy Ubisoft által készített, akció szerepjáték volt. 2015-ben jelent meg PC-re, majd egy évvel később leállították a játék szervereit. Most az általuk elképzelt világot elkészítették mobilra is.

Az eredeti játékhoz képest, ebből eltűnt a városépítős része, ami lehet jó lett volna ha bent marad. Első ránézésre nagyon hasonlít a Nonstop Knight-ra, de ez ne tévesszen meg. Ha túléltük az eszméletlen hosszú és kihagyhatalan, erőltetett tutorialt, újabb lehetőségek nyílnak meg előttünk. 16-os szintig, minden szintlépésnél kapunk egy új “Skill”-t és “Talent”-et, amiket fejleszhetünk, érdemes fejleszteni. A viselhető tárgyak is a “Forge” alatt szintezhetők, kombinálhatók, a nagyobb szintűek már Rúnákat is képesek befogadni. Idővel megynyílik a “Trial” és a “PVP” mód is.

Maga a játék irányítása egykezes, mi döntjük el hogy bal vagy jobb kezes módban szeretnénk használni. Egyszerre több érintési bevitel nem lehetséges, így mozodni és támadni egyszerre nem lehet. A karakter automatikusan az ellenfélre fordul, ami hagy némi kívánni valót maga után. Azok akik erre érzékenyek, szeretnének mindent irányítani, azoknak sajnos ez egy rossz pont. Mindent összevetve, nagyon jól és könnyen irányítható, hamar meg lehet szokni.

A fejlesztők ígérete szerint ezernél több megszerezhető tárgy van a játékban, amit mi válogatunk, fejlesztünk magunknak. Ebből következik hogy a játékon belül van egy shop, ahol rengeteg minden beszerezhető. Hogy ez jó vagy rossz, mindenki döntse el maga.

Annak aki szereti az ingyenes Hack’n’Slash szerű RPG játékokat, annak mindenképp megér egy próbát. Sok sok szint, végeláthatatlan változatos eventek, amik lehet hosszútávon monotonnak fognak hatni. Lentebb megtalálhatók a letöltési linkek, Android és iOS alá is.

‎Mighty Quest For Epic Loot RPG
‎Mighty Quest For Epic Loot RPG
Developer: Ubisoft
Price: Free+

gabeszm

Hát igazából én csak benéztem és most nem találom a kiutat.

Ez is tetszhet...