Poweramp 3.0 – A legjobb zenelejátszó Android-ra

poweramp

Egyre elterjedtebbek a zenei streaming szolgáltatások, rengetegen használják és egyre népszerűbbek. Vannak akik megmaradtak az offline zenei tárolásnál, azok biztosan oda-vissza átkutatták a Play áruházban található zenelejátszókat. Egyik ilyen amibe a legtöbben belefutottak, az a Poweramp-ba, aminek most átnézzük az új, 3.0-ás verzióját.

A Poweramp az egyik legrégebbi és legismertebb zenelejátszó. Rengeteg funkcióval, testreszabási lehetőséggel bír, amik az új verzióval tovább fejlődtek. Maga a program fizetős, körülbelül 1400 forintba kerül, ami teljes mértékben megéri, ám ha kételkedünk, van lehetőségünk a programot letöltve 14 napos próbaidőre, amiben minden egyes funkcióhoz hozzáférünk. Megújult a felhasználói felület, új audió motort kapott, új DSP-t, frissített equalizert és sok egyéb mást.

A Poweramp testre szabhatósága messze felülmúlja a Play áruházban megtalálható zenelejátszók nagy részét. Alapértelmezetten kapunk egy Világos és egy Sötét témát, aminek a megjelenő gombjait, animációkat testre szabhatjuk. Van lehetőség további, külső forrásból származó témák hozzáadására.

Maga a felület könnyen átlátható, könnyen kezelhető és nagyon fluid. Egy pillanatig sincs az az érzés hogy mire is vagy hova kell nyomni.

A fejlesztők rengeteg előre elkészített vizuális hatásokkal látták el a lejátszót, amiket mi is testre szabhatunk. A beállítások csoportokra van rendszerezve, könnyen megtaláljuk amire szükségünk van.

A Poweramp saját audió dekóderrel rendelkezik, így elhagyhatjuk a gyári Android API-ját. A dekóder minősége kiváló, hangminőségbe nem lehet belekötni. A legjobb eredmény eléréséhez, természetesen ajánlott egy jó minőségű fül-, vagy fejhallgató használata, pár ezres eszközöknél nem feltétlen kapunk hallható minőségjavulást egy gyári lejátszóhoz képest.

Mindenféleképpen érdemes kipróbálni, 14 napos ingyenes használat alatt eldönthetjük, érdemes-e megvenni a teljes verziót. Magát a lejátszót és a hozzá tartozó Unlockert a lenti linkeken megtaláljátok.

Poweramp Music Player (Trial)
Poweramp Music Player (Trial)
Developer: Max MP
Price: Free
Poweramp Full Version Unlocker
Poweramp Full Version Unlocker
Developer: Max MP
Price: 1 400,00 Ft

gabeszm

Hát igazából én csak benéztem és most nem találom a kiutat.

Ez is tetszhet...