Youtube vanced: a kiváló alternatíva

Youtube Vanced
Youtube_Vanced

Annak aki sűrűn használja a YouTube-ot, meglehetősen zavarő lehet a rengeteg reklám a videóban. Számítógépen viszonylag egyszerűen blokkolhatjuk. Androidos készüléken, böngészők nagyon kevés százaléka tud reklámblokkolót használni és meg kevesebb ami működik is. De mit tehetünk ha nem szeretnénk reklámokat nézni? Előfizethetünk a YouTube prémium szolgáltatására. Vagy használjuk a YouTube Vanced-et, mint alternatívát.

A YouTube Vanced amellett hogy ténylegesen eltűnteti a zavaró reklámokat, hallgatjuk a háttérben, lezárt kijelzőnél is. Vannak rengetegen akik már hallottak a programról, de a telepítése nem volt egyszerű, ezért sokak nem is foglalkoztak vele. Így a fejlesztők készítettek egy alkalmazást, ahol könnyedén beállíthatjuk és letölthetjük a szükséges dolgokat.

Itt szeretnék megosztani egy oldalt, ez nem más mint a SymPDA Android Blog, ahol Gidano nevezetű ember él és fordít Androidos appokat. A YouTube Vanced menedzsert is lefordította, így az oldalán keresztül letölthetitek.

YouTube Vanced letöltése

Az apk-t letöltjük, telepítjük majd indításnál egy egyszerű képernyő fogad minket. Fent találunk egy Nincs root és root gombokat. Aki nem tudja mi az, az válassza a nincs root gombot, aki tudja, az meg el tudja dönteni hogy van-e. Más választás híján a MicroG felirat mellett lévő Telepítés gombra koppintsunk, engedélyezzük az ebből a forrásból való telepítést. Ha megvagyunk, aktívvá válik a Vanced melletti telepítés gomb is. Rákoppintva feljön hogy milyen témát szeretnénk használni, Világos – sötét vagy világos – fekete. Amoled kijelzős felhasználóknak ajánlott a világos – fekete opció. Tovább lépve kiválasztjuk nyelvet, van magyar, feltelepül és már használhatjuk is.

gabeszm

Hát igazából én csak benéztem és most nem találom a kiutat.

Ez is tetszhet...